ronVice Voorzitter

linked in

Mijn naam is Ron Koekkoek en ik ben werkzaam bij Gunneman. Hier ben ik senior account manager en het aanspreekpunt voor relaties van West- & Zuid-West Nederland. Gunneman Group IMO (Industrie, Marine en Offshore) is dé leverancier van robuuste en explosieveilige verlichting, signalering, en kabelwartels die bestand zijn tegen veeleisende en zelfs de meest extreme omstandigheden. Ik ben al 23 jaar werkzaam binnen de elektrotechniek en heb hiervoor gewerkt als commercieel directeur bij Elauma in Den haag en de Van Egmond Groep  In deze tijd was ik ook al lid van de VAP.

Na al die jaren lid geweest te zijn, heb ik toen besloten om toe te treden tot het bestuur, waarin ik mij richt op de leden-commissie en evenementen en nu een functie bekleed van Vice Voorzitter. Na de nieuwe opzet van de VAP zie ik een enorme groeipotentie in leden omdat dit netwerk verder kan ontwikkelen binnen de petrochemische industrie en zeker met de aanverwante bedrijven hierin. Naast mijn werk heb ik 12 jaar gewerkt als wedstrijdsecretaris en in de evenementen-commissie binnen de voetbalvereniging in Zevenhuizen en nu in het bestuur van de carnavals stichting van Dinteloord.

Hier ben ik dan ook woonachtig, samen met mijn vrouw. Mijn hobby’s zijn voetbal, wandelen, golf en genieten van het leven. Ik kijk er naar uit om onze leden beter te leren kennen en hoop u binnenkort te mogen ontmoeten op een van onze bijeenkomsten.