remi.jpegPenningmeester

linked in

Mijn naam is Rémi van Lenningh en ik ben werkzaam als advocaat/ partner bij Lindenbergh Advocaten in Rotterdam. In mijn werk sta ik regelmatig partijen en ondernemingen bij die behoren tot de core-business van de VAP. Ik richt mij als advocaat op ondernemings- en contractenrecht (procederen en adviseren over contracten, aansprakelijkheid, arbeid, huur, incasso in bouw en industrie). Tevens geef ik geregeld contract- en bouwrechtelijke cursussen en workshops. De bouw en industrie spreken mij zeer aan, zo ook de mensen die daarin werkzaam zijn.

Ik ben al meerdere jaren met plezier lid van de VAP. Eerder heb ik aan de VAP bijgedragen als lid van de Kascontrolecommissie, nu fungeer ik als bestuurslid/ penningmeester. En met plezier.

De meerwaarde van de VAP zit voor mij in het delen van kennis, ervaring(en) en drijfveren. Samen met anderen leven, werken en recreëren levert immers altijd extra mogelijkheden, extra inzichten en extra inspiratie op.

Ik woon samen met Hanneke Kolsters in Rotterdam-Kralingen. We hebben samen 4 kinderen van 14, 18, 20 en 23 jaar. Plus twee honden.

Ik zet mij ervoor in om samen met het bestuur en alle leden de VAP nog vitaler en bloeiender te maken, en om alle leden nog beter te leren kennen

Inloggen

X