Paul van den Berg

Home / Bestuur / Paul van den Berg
Secretaris
Paul van den Berg
 

Mijn naam is Paul van den Berg en ik ben eigenaar / directeur van de TriStar Group. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen al meer dan 25 jaar reinigingsproducten en -concepten, van handzepen tot aan producten voor de foodindustrie en de zware (petro)chemische industrie. We zijn een stabiele organisatie met oog voor detail, milieu. Duurzaamheid en -inzetbaarheid zijn voor ons belangrijke thema’s.

Vertrouwen, is voor mij de basis, en voor mij doet de stelling wie goed doet, goed ontmoet nog steeds opgeld. Ik probeer anderen zo te behandelen als ik zelf behandeld wil worden.

Als we aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen en deze zelfs kunnen overtreffen, dan doen we het goed, onder het motto: doorgaan daar waar anderen ophouden.

Ik ben enorm trots op mijn bedrijf en op wat we met ons team van ongeveer 60 mensen bereikt hebben en nog dagelijks bereiken.

Met evenveel enthousiasme zet ik me in om de VAP samen met het bestuur en alle leden naar een hoger niveau te tillen. Het mooie van onze VAP vind ik dat we een netwerk zijn voor ondernemers uit verschillende branches. Juist de diversiteit van onze vereniging stelt ons in staat om van elkaar te leren en elkaar waar mogelijk te ondersteunen.

Daarnaast ben ik de trotse echtgenoot van Sharon en de nog trotsere vader van Iza en Yoel. Ik ben een verwoed watersportliefhebber, speel piano en houd op zijn tijd van een lekker hapje en drankje.

Ik hoop al onze VAP leden heel snel nog beter te leren kennen en samen met jullie deze mooie vereniging nog uit te breiden en te versterken.