Ledencommissie

 linked in

Mijn naam is Marcel Blaauw, en ik ben werkzaam bij CCI Leidingsystemen in Klundert. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige stalen en kunststof leidingsystemen voor diverse toepassingen in de drink- en afvalwater sector en voor industriële doeleinden. Sinds eind jaren 70 zijn we gevestigd op Industrieterrein Moerdijk. In de afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een partner voor totaaloplossingen in leidingsystemen.

Ik ben als sinds 2000 via verschillende werkgevers (aannemers binnen de petrochemie) lid van de VAP, en vanaf 2014 tot 2016 ben ik ook lid geweest van het bestuur. Omdat ik me op een gegeven moment niet meer kon verenigen met het destijds gevoerde beleid binnen het bestuur, restte mij niets anders dan uit het bestuur te stappen.

De VAP is een bijzondere vereniging, voor en door de leden, met een diverse samenstelling en sterke onderlinge verbanden. Deze vereniging gaat mij aan het hart, en daarom heb ik de keuze gemaakt om toch weer zitting te nemen in het nieuwe bestuur. Ik wil er graag een bijdrage aan leveren dat we met zijn allen in rustiger vaarwater komen en dat de club versterkt wordt.

Daarnaast ben ik getrouwd, en ik heb twee kinderen. Ik heb een groot aantal hobby’s, en dat komt goed uit, want ik hou niet van stilzitten. Ik kijk ernaar uit om gezamenlijk van onze VAP een nog sterkere en succesvollere vereniging te maken, gericht op de toekomst.