Linda de Boer

Home / Bestuur / Linda de Boer
Publieke Relaties
Linda de Boer
 

Mijn naam is Linda de Boer en ik ben werkzaam bij CPI (Compressor Products International). Hier ben ik commercieel verantwoordelijk voor de regio BeNeLux.

CPI is gevestigd in Zuidland en is dé service provider op het gebied van totaaloplossingen voor recip compressoren (zuigercompressoren), van onderdelen, upgrades, tot het verrichten van onderhoud. Een groot deel van de klanten van CPI bevindt zich in de (petro)chemie. Voor CPI heb ik 2 jaar bij Rotterdam Ahoy gewerkt, alwaar ik commercieel verantwoordelijk was voor de Maintenance NEXT beurs. Voor Rotterdam Ahoy heb ik 10 jaar bij Sulzer Turbo Services Rotterdam gewerkt, een service provider voor rotating equipment. Hier was ik commercieel verantwoordelijk voor het Botlek gebied.

Naast mijn werk zit ik in het bestuur van de VAP en in het bestuur van een stichting voor minderbedeelde kinderen. In het verleden heb ik een aantal jaar vrijwilligerswerk gedaan voor de Kankerbestrijding (KWF Rotterdam). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken! Ook hou ik van motor rijden en terrasjes pakken.

In mijn huidige rol als Public Relations binnen het bestuur van de VAP richt ik mij erop om meer de samenwerking met België op te zoeken. We zijn tenslotte buurlanden en bedienen dezelfde (petro)chemische industrie. Ook richt ik mij erop om een duidelijke samenhang te brengen tussen alle bedrijven die lid zijn van het VAP Business Netwerk. Met elkaar voeren wij de projecten uit binnen de industrie en wie is nu waar verantwoordelijk voor?

Ik hoop u snel een keer de hand te mogen schudden bij één van de bijeenkomsten!