linda.jpgPublieke Relaties

linked in

Mijn naam is Linda de Boer en ik ben werkzaam bij Facta. Hier ben ik commercieel verantwoordelijk voor de regio Zuid en midden Nederland voor alle rotating equipment van onze klanten.

Facta heeft totaal 6 vestigingen in Nederland en is hét service bedrijf op het gebied van rotating equipment. De vestigingen in Spijkenisse, Zevenhuizen, Nederweert, Uitgeest, Staphorst en Appingedam zijn gespecialiseerd in onderhoud en service aan pompen, tandwielkasten, generatoren, elektromotoren, motorreductoren en veiligheden.

Een groot deel van de klanten van Facta bevindt zich in de (petro)chemische sector. Voor Facta heb ik bij CPI (Compressor Products International) gewerkt; een service provider op het gebied van totaaloplossingen voor recip compressoren (zuigercompressoren), van onderdelen, upgrades, tot het verrichten van onderhoud. Voor CPI een hele mooie tijd gehad bij Rotterdam Ahoy, alwaar ik commercieel verantwoordelijk was voor de Maintenance NEXT beurs. Mede door deze beurs heb ik een ontzettend mooi netwerk opgebouwd en ben ik nog steeds een trotse ambassadeur voor de Maintenance NEXT beurs. Voor mijn Rotterdam Ahoy periode heb ik 10 jaar bij Sulzer Turbo Services Rotterdam gewerkt, een service provider voor rotating equipment. Hier was ik commercieel verantwoordelijk voor het Botlek gebied.

Naast mijn werk zit ik in het bestuur van de VAP en in het bestuur van een stichting voor minderbedeelde kinderen. In het verleden heb ik een aantal jaar vrijwilligerswerk gedaan voor de Kankerbestrijding (KWF Rotterdam). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken! Ook hou ik van motor rijden, terrasjes pakken en tijd doorbrengen met vrienden en familie; ik ben een echt familiemens.

In mijn huidige rol als Public Relations binnen het bestuur van de VAP richt ik mij erop om meer de samenwerking met België op te zoeken. We zijn tenslotte buurlanden en bedienen dezelfde (petro)chemische industrie. Ook richt ik mij erop om een duidelijke samenhang te brengen tussen alle bedrijven die lid zijn van het VAP Business Netwerk. Met elkaar voeren wij de projecten uit binnen de industrie en wie is nu waar verantwoordelijk voor?

Ik hoop u snel een keer de hand te mogen schudden bij één van de bijeenkomsten!

Inloggen

X