gerard.jpgSecretaris

linked in

Mijn naam is Gerard van Bochove, werkzaam als Manager Maintenance & Repair bij InterDam in Ridderkerk. InterDam is gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van brand- en explosie werende toepassingen zoals deuren, wanden en ramen. Zelf ben ik verantwoordelijk voor alle onderhouds-, vervangings- en onderhoudsprojecten en de spareparts                                                          business.

 Sinds enige jaren zijn we lid van de VAP waarbij ik heb gemerkt dat het netwerk ook echt een verbreding van mijn netwerk is, ondanks mijn loopbaan sinds 1991 in het Rotterdamse bij Hertel en sinds 2016 vanuit Moerdijk/Ridderkerk bij InterDam. Het lidmaatschap bij de VAP zijn we aangegaan voor het verbreden van ons netwerk in de industrie en anderen op weg helpen in deze business. Kortom verbindingen zoeken maar zeker ook anderen aan elkaar verbinden.

Thuis kan ik rekenen op mijn vrouw waar ik twee zonen mee heb. Verder ben ik verknocht aan de golfsport, mag ik graag wielrennen en genieten van vakanties naar de zon. Sinds zomer 2022 ben ik toegetreden tot het bestuur als secretaris vanuit de beleving dat een vereniging alleen kan bestaan als we allemaal de schouders eronder zetten.

Inloggen

X