Eric van den Berg

Home / Bestuur / Eric van den Berg
Vice Voorzitter / Ledencomissie
Eric van den Berg

In 1958 als “Watergeus” ter wereld gekomen en opgegroeid, doch tegenwoordig woonachtig met vrouw en dochter in Dordrecht.

Opgeleid als scheepswerktuigkundige vond ik mijn roeping als agent bij de politie Rotterdam.

Dankbaar voor de ervaring die ik daar heb opgedaan, positief en negatief, besloot ik in 1990 het bedrijfsleven in te gaan om mijzelf te ontwikkelen en andere ervaringen op te doen.

En dat is gelukt in diverse functies die gelieerd zijn aan de Petrochemie, van procesoperator tot  projectleider en van accountmanager tot bedrijfsleider en uiteindelijk directeur van Stafflex b.v. als onderdeel van de WPN groep waarin we dagelijks > 100+ professionals geplaatst hebben bij onze opdrachtgevers.

Binnen de WPN groep fungeert Stafflex b.v. als Detacherings- en Werving & Selectie bureau voor MBO+ en HBO opgeleide technische specialisten.

Naast professionals in de techniek bieden wij specialisten op gebieden waarvan ik zeg dat ze niet in het bloed van de aannemer zitten, zoals  Veiligheid, KAM, QC/QA, Omgevingsmanagement en Validatie.

De branches waarin wij actief zijn, zijn o.a. Petrochemie, Food & Pharma, Civiele Techniek en Bouw.

Na gekozen te zijn als bestuurslid en binnen het bestuur benoemd te zijn als Vice Voorzitter heb ik mij ingezet om de VAP naar een hoger niveau te krijgen en dat is, luisterend naar de complimenten van de leden, de groei van de vereniging en inzet van de overige bestuursleden, aardig gelukt.

Dat gezegd hebbende ben ik wel van mening dat we nog een slag kunnen maken, omdat het mijn mening is dat we als VAP beter en sterker zijn als we samenwerken en alles kunnen realiseren wat een opdrachtgever kan wensen.

Vrije tijd? Jazeker, ik ben namelijk van mening dat je NU moet genieten en dat hard werken dan helemaal niet erg is en daarom golf ik zakelijk en privé, ben ik vaak een weekendje in een vreemde stad of bezoek ik verre landen om te genieten van cultuur, natuur en lekker eten. Verder ga ik lekker stappen of muziek luisteren met mensen die mij dierbaar zijn.

Als laatste wil ik jou uitdagen mij alles te vragen waarbij je hulp nodig hebt. Ik zal dit uiteraard discreet behandelen, (doch beloof niet dat ik ook altijd kan helpen), want ik geloof in het gezegde “Wie goed doet, goed ontmoet”.