Ontwerp zonder titel 300x300Voorzitter

linked in 

Mijn naam is Corné Hellemons en ik ben al enige jaren als zelfstandig ondernemer actief met mijn bedrijf Steelworks gevestigd in Roosendaal. Mijn bedrijf is actief in het uitvoeren van projectbegeleiding, projectmanagement, engineering en aanname van multidisciplinaire projecten, veelal ge-ent op de “petro”-chemie. Ook voeren we in onder-aanneming diverse werkzaamheden uit op het gebied van machinebouw, revisie, constructie, onderhoud, piping, plaatwerk e.d.

Ik woon in Roosendaal, ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik heb sinds enige tijd de golfsport ontdekt, erg leuk, ben echter nog steeds bezig het kunstje beter onder de knie te krijgen.

Ik ben al sinds 1999 lid / bezoeker van de VAP.

In de periode van ca 2004 tot 2016 heb ik de functie van vice-voorzitter in het bestuur bekleed, destijds met de uitdaging de vereniging uit te bouwen en te verjongen. Die opdracht is met succes uitgevoerd, maar toch heb ik in de loop van 2016 mijn functie neergelegd omdat ik me niet meer kon verenigen met het gevoerde beleid. Na een vervelende periode waarbij het oude bestuur is afgetreden hebben we met een aantal personen in 2017 een nieuw bestuur gevormd, Hierbij ben ik in de functie van voorzitter aangesteld.

Het doel van het nieuwe bestuur is; Een bijdrage te leveren aan het borgen van een vereniging voor en door de leden, waarbij de leden kennis en contacten in de markt opdoen en elkaar zo onderling kunnen ondersteunen. Een vereniging van halen, maar zeker ook brengen.

Ik kijk ernaar uit om samen met het huidige bestuur en de leden, de vereniging een stap verder te brengen met als kernwaarden: toekomst, professionaliteit, rust en transparantie.