Vereniging Aannemers Petrochemie

 

Bijeenkomsten - Bedrijfsintroductie - Nieuwe relaties

 

Over VAP

Het VAP Ondernemersnetwerk is een club met historie, een verleden. Het is 1978 als er bij Shell Nederland Raffinaderij door een intern conflict een staking uitbreekt en de poorten dichtgaan. Maar voor die poort staan echter werknemers van diverse aannemers en die willen wel aan het werk. Gelukkig is de oproer met een sisser afgelopen. Maar het incident doet de betrokken aannemers besluiten een vereniging op te richten, de VAP (Vereniging Aannemers Petrochemie) met als doel het creëren van een stakingskas waaruit personeel in dergelijke gevallen kan worden doorbetaald.

home4.jpg

Netwerken

De VAP Business Club is een actieve no-nonsense netwerkclub die haar oorsprong vindt in de industrie.

home2.jpg

Historie

Het VAP Ondernemersnetwerk is een club met historie, een verleden. Het is 1978 als er bij Shell Nederland Raffinaderij door een intern conflict een staking uitbreekt en de poorten dichtgaan.

ChB-20230420-0588_002-min.jpg

Voor en door ondernemers

De VAP Business Club is een actieve no-nonsense netwerkclub die haar oorsprong vindt in de industrie. De samenstelling van onze leden is enigszins divers, maar het gemiddelde clublid is actief als aannemer en/of toeleverancier voor de petrochemie en direct aanverwante industrieën.

LIDMAATSCHAP

De netwerkbijeenkomsten worden gehouden op de laatste donderdag van de maand
onder het genot van een drankje en een dinerbuffet. Per bedrijf zijn 2 personen welkom.
Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Screenshot_2023-03-15_at_19.34.58.jpg

Meer informatie