Gerard van Bochove

Home / Geen categorie / Gerard van Bochove

Voorzitter

Gerard van Bochove

Mijn naam is Corné Hellemons en ik ben al enige jaren als zelfstandig ondernemer actief met mijn bedrijf Steelworks Engineering B.V., gevestigd in Roosendaal. Mijn bedrijf is aktief in het uitvoeren van projectbegeleiding, projectmanagement, engingeering en aanname van multidisciplinaire projecten. Ook voeren we in onderaanneming diverse werkzaamheden uit op het gebied van constructie, onderhoud, piping, plaatwerk e.d.

Ik ben al sinds 1999 lid van de VAP, en een groot deel van deze tijd heb ik als vice-voorzitter in het bestuur gezeten, destijds met de uitdaging de vereniging uit te bouwen en te verjongen. Die opdracht is met succes uitgevoerd, maar toch heb ik in de loop van 2016 mijn functie neergelegd omdat ik me niet meer kon verenigen met het gevoerde beleid.

Omdat ik serieus besmet ben met het netwerkvirus ben ik sinds 2017 toch weer in het nieuwe bestuur actief, deze keer met het doel een bijdrage te leveren aan het borgen van een vereniging voor en door de leden, waarbij de leden kennis en contacten in de markt opdoen en elkaar zo onderling kunnen ondersteunen. Een vereniging van halen, maar zeker ook brengen.

Ik woon in Roosendaal, ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik heb sinds enige tijd de golfsport ontdekt, erg leuk, ik ben nog steeds bezig het kunstje beter onder de knie te krijgen.

Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur en de leden de vereniging een stap verder te brengen met als kernwaarden: toekomst, professionaliteit, rust en transparantie.

Gerard van Bochove

Mijn naam is Corné Hellemons en ik ben al enige jaren als zelfstandig ondernemer actief met mijn bedrijf Steelworks Engineering B.V., gevestigd in Roosendaal. Mijn bedrijf is aktief in het uitvoeren van projectbegeleiding, projectmanagement, engingeering en aanname van multidisciplinaire projecten. Ook voeren we in onderaanneming diverse werkzaamheden uit op het gebied van constructie, onderhoud, piping, plaatwerk e.d.

Ik ben al sinds 1999 lid van de VAP, en een groot deel van deze tijd heb ik als vice-voorzitter in het bestuur gezeten, destijds met de uitdaging de vereniging uit te bouwen en te verjongen. Die opdracht is met succes uitgevoerd, maar toch heb ik in de loop van 2016 mijn functie neergelegd omdat ik me niet meer kon verenigen met het gevoerde beleid.

Omdat ik serieus besmet ben met het netwerkvirus ben ik sinds 2017 toch weer in het nieuwe bestuur actief, deze keer met het doel een bijdrage te leveren aan het borgen van een vereniging voor en door de leden, waarbij de leden kennis en contacten in de markt opdoen en elkaar zo onderling kunnen ondersteunen. Een vereniging van halen, maar zeker ook brengen.

Ik woon in Roosendaal, ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik heb sinds enige tijd de golfsport ontdekt, erg leuk, ik ben nog steeds bezig het kunstje beter onder de knie te krijgen.

Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur en de leden de vereniging een stap verder te brengen met als kernwaarden: toekomst, professionaliteit, rust en transparantie.