24 & 25 AUGUSTUS SS ROTTERDAM MOSSELEN AAN DE MAAS 2022

Home / Nieuws / 24 & 25 AUGUSTUS SS ROTTERDAM MOSSELEN AAN DE MAAS 2022

De 8e editie van Mosselen aan de Maas komt eraan! En de VAP is vertegenwoordigd met een leuke beursstand met al haar leden! 

Mosselen aan de Maas 2022 is een exclusief Rotterdams, culinair en zakelijk evenement waar ondernemers, managers, directeuren, prominenten en BN’ers samenkomen om te netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. 

Vertrouwd en sfeervol in het luxe tentenpaviljoen op de kade van het ss Rotterdam, op woensdag 24 en donderdag 25 augustus 2022, van 14:00 uur tot 22:00 uur,  verwelkomen wij u graag op de VAP stand (nr. 4, blok 6) met een hapje en een drankje!

Leden van het VAP Business Netwerk zullen worden uitgenodigd via de reguliere manier. Indien zij een introducé mee willen nemen, graag even een mail naar: linda@vapondernemersnetwerk.nl in verband met een beperkt aantal beschikbare kaarten.

Losse kaarten kunnen worden gekocht via de volgende link:
https://www.mosselenaandemaas.nl/tickets


INFORMATIE VOOR BEZOEKERS

Mosselen aan de Maas is de ultieme gelegenheid om als bezoeker nieuwe relaties te ontmoeten en samenwerkingen aan te gaan. Het programma zit tijdens dit exclusieve evenement vol met vermakelijke entertainment en culinaire gelegenheden, waarmee u zich als bezoeker de hele dag kunt vermaken en contacten kunt leggen met een nieuw netwerk van ondernemers. Ook is er uiteraard de gelegenheid om van de overheerlijke mosselen en wijnen te genieten. Kortom: een evenement die u als bezoeker niet wilt missen!

Meer informatie betreffende het event kunt u vinden op de website:

www.mosselenaandemaas.nl

Zien wij u op 24 en 25 augustus aanstaande bij het event Mosselen aan de Maas?!