Bolster Safety Scan

Home / Van- voor de leden / Bolster Safety Scan

Het coronavirus heeft een grote impact op de manier van werken in de (petro)chemie en bouw. Veel bedrijven in deze sectoren hebben moeite om de veiligheidskennis van hun werknemers op het juiste niveau te houden en hen een veilige werkplek te bieden, nu traditionele veiligheidstrainingen niet meer mogelijk zijn. Digitaal trainen biedt hiervoor een oplossing, door een optimale aansluiting op COVID-19 werkprotocollen, bijvoorbeeld als alternatief voor klassikale toolboxen.

Bolster Safety biedt meer dan 200 interactieve trainingen die de belangrijkste veiligheidsthema’s en certificeringen afdekken. Voor bedrijven die interesse hebben in deze nieuwe leermethode heeft Bolster Safety een gratis quickscan ontwikkeld, waarmee de veiligheidskennis van medewerkers kan worden getoetst op een laagdrempelige manier. De scan is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Deelname is volledig anoniem.

Meer informatie: https://bolstersafety.com/safety-scan/.