M.O.O.I. en Stichting Hartekind Business Netwerkclub

Home / Nieuws / M.O.O.I. en Stichting Hartekind Business Netwerkclub

Beste M.O.O.I.-leden en overige zakelijke partners,

Op 29 oktober 2019 om 18.00 uur komt de M.O.O.I. Business netwerkclub (Maintenance, Offshore, Onshore, Industry) met de Stichting Hartekind Businessclub (zie ook www.hartekind.nl) bij elkaar in het bijzondere pand van Arval – BNP Paribas Group in Houten.

Alle M.O.O.I.-leden en (overige zakelijke partners van Vincent Nibbering) zijn van harte welkom om gratis te genieten van dit geweldige programma. Deze uitnodiging geldt ook voor iedereen die in het algemeen geïnteresseerd is in de maatschappelijke organisatie Stichting Hartekind.

Het doel van deze bijeenkomst is het vergroten van de (zakelijke) beweging van en aandacht voor de Stichting Hartekind. We willen bereiken dat we extra geïnspireerd raken om samen nóg meer fondsen te werven voor dit essentiële doel: onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen.

Via de onderstaande link kun je je aanmelden voor dit fantastische event.

www.door.nl/events/mooi-arval/