KVT-EVENT 12 SEPTEMBER

Home / Nieuws / KVT-EVENT 12 SEPTEMBER

KVT organiseert jaarlijks een event, waarbij netwerken, samenwerken en ervaringen delen centraal staat. Op een informele manier willen we vertellen en laten zien waar ons bedrijf samen met onze klanten en leveranciers momenteel mee bezig is. We willen een sfeer creëren waarin we openlijk kunnen spreken over kansen, uitdagingen en leermomenten. Zo staan wij er ook voor open om te vertellen wat er minder goed ging, maar hebben we ook een aantal andere sprekers uitgenodigd die wat komen vertellen in het kader van Lessons Learned.

Daarnaast is er deze dag voldoende ruimte om te netwerken! Wij zorgen voor een mooie sfeer en uiteraard voor hapjes en drankjes!


Programma:

  • 13.45: inloop
  • 14.30: start programma door onze dag voorzitter Lars Sorensen.
Inschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *