VAP golf event Crayestein Dordrecht

Home / Nieuws / VAP golf event Crayestein Dordrecht

Het was weer een geslaagd golfevent op 26 juni 2019 met een hoge opkomst. De sfeer zat er goed in en het weer was fantastisch! Voor de leden zonder GVB was er de clinic en voor de pro’s was er uiteraard een wedstrijd. Na aankomst en verzamelen ging iedereen de baan op, verdeeld in groepen. Men kon heerlijk in de zon met een club in de hand op een aangename manier netwerken. Hierna een versnapering op het terras en een heerlijk uitgebreid buffet. Na het buffet werden de prijzen uitgereikt.

Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geanimeerde middag! Volgende bijeenkomst is het feest op 31 augustus 2019, ter ere van het 40-jarig bestaan van het VAP Business Network. Vergeet uzelf niet aan- of af te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *