VAP ON TOUR BIJ TRISTAR INDUSTRIES

Home / Nieuws / VAP ON TOUR BIJ TRISTAR INDUSTRIES

Op een hele mooie zonnige donderdag, vroeger dan gebruikelijk, was de VAP te gast bij Tristar Industries in Roosendaal.

Tristar Industries is binnen de VAP niet geheel onbekend onder andere doordat Paul van den Berg, de eigenaar, ook al een geruime tijd secretaris is.

De ontvangst was heel verassend in de Tipitent, die niet meer weg te denken is bij Tristar. Vaak wordt deze ingezet voor vergaderingen, bijeenkomsten, bedrijfsfeesten en zo ook voor deze VAP on Tour meeting!

Commercieel manager Corné Endepoel gaf in de Tipitent onder het genot van een hapje en een drankje een korte maar krachtige presentatie. Aansluitend daaraan was er een rondleiding door het bedrijf, van alle kantoorafdelingen naar het laboratorium, en vervolgens naar de productie, fantastisch mooi om te zien.

De rondleidingen werden gegeven door eigenaar Paul van den Berg, maar ook door de mede- eigenaren Corné Endepoel en Rick van der Vliet (Production- and purchasing manager).

Daarna was er een geweldige BBQ met saladebuffet, met voor ieder wat wils. Ook mede door de muziek van DJ Seryljo was het uitstekend vertoeven.

We maken hierbij gelijk van de gelegenheid gebruik om u vast te attenderen op de volgende VAP-meeting, het golfevent, dat gaat plaatsvinden op 27 juni 2019 vanaf 15.00 uur bij Golfbaan Crayestein te Dordrecht.

De bijgaande foto’s geven tenslotte nog een impressie van een zeer prettige bijeenkomst bij Tristar Industries d.d. 23 mei.

We danken u voor uw aanwezigheid en kijken er nu al naar uit u allen op 27 juni in Dordrecht te ontmoeten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *