VAP Bijeenkomst – 25 Mei 2019

Home / Nieuws / VAP Bijeenkomst – 25 Mei 2019
VAP Bijeenkomst – 25 Mei 2019

Ondanks de meivakantie was de bijeenkomst van 25 mei 2019 in Courzand toch druk bezocht! In totaal waren we met zo’n 50 à 60 man. Na een gezellige informele borrel en ontvangst werd er afgetrapt met een pitch door Wilco Boere van de firma Van Bodegraven Elektromotoren.

Na de pitch werd het netwerken voortgezet onder het genot van een heerlijk voorjaarsbuffet met asperges, verzorgd door Courzand. Wegens vakantie was slechts de helft van het bestuur aanwezig en is er helaas geen gelegenheid geweest om foto’s te nemen.

Bij deze bijeenkomst zijn een aantal introducés meegekomen van diverse bedrijven. Ook dit bleek een succes. Het bestuur zal hier vervolg aan geven en uiteraard blijven alle leden op de hoogte van de bedrijven die lid zullen worden van de VAP.

Een kleine opmerking vanuit het bestuur:

Bij de laatste bijeenkomst is gebleken dat ongeveer de helft van de personen die zich hadden aangemeld niet is op komen dagen. Ook waren er een hoop personen niet aangemeld. Wij willen u vriendelijk verzoeken vanuit het bestuur om uw aan- en afwezigheid tijdig door te geven. Wij moeten vanuit het bestuur ook het aantal personen doorgeven voor het buffet dat verzorgd wordt vanuit Courzand. Verspilling hierin is zonde. Wij zullen dan ook wat strenger gaan controleren op aan- en afmeldingen.

De volgende bijeenkomst is op 23 mei 2019 en zal op locatie plaatsvinden bij Tristar in Roosendaal. Geef dus tijdig door of u hierbij aanwezig zult zijn of niet. Hopelijk zien we jullie allen bij de volgende bijeenkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *