VAP Bijeenkomst – 28 Maart

Home / Nieuws / VAP Bijeenkomst – 28 Maart

Op donderdag 28 maart jl. waren we met het VAP netwerk te gast bij The Safety Network, Inprevo Rotterdam, Zuiddiepjeskade 36, 3077 WC Rotterdam, alwaar een bedrijfspresentatie werd gegeven evenals uitleg en een rondleiding in het nieuwe bedrijfspand.

We hadden een hoge opkomst en een zeer succesvolle bijeenkomst. We hebben op een leuke manier een ‘kijkje in de keuken kunnen nemen’ bij Inprevo. Zo weten de leden inhoudelijk wat voor dienstverlening Inprevo aanbiedt. Altijd handig voor als bedrijven elkaar zakelijk nodig hebben in de toekomst!

We hebben er ook een nieuw lid aan over gehouden, dat zeer enthousiast was over de bijeenkomst. Grote dank voor de gastvrije ontvangst bij Inprevo, met onder andere een overheerlijk buffet! En speciale dank aan de dames van de bediening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *