VAP-bijeenkomst en Algemene ledenvergadering

Home / Nieuws / VAP-bijeenkomst en Algemene ledenvergadering
VAP-bijeenkomst en Algemene ledenvergadering
VAP-bijeenkomst en Algemene ledenvergadering d.d. 28 februari 2019  

Op 28 februari is er weer een geslaagde VAP-bijeenkomst geweest, deze keer gecombineerd met de Algemene ledenvergadering. We hadden wederom een mooie opkomst: ruim 60 leden, die erg positief oordeelden over het afgelopen jaar.

De financiële stand van zaken is doorgenomen, en is goedgekeurd door de kascommissie Huub en Robin. Tevens is de begroting voor 2019 gepresenteerd, deze zag er veelbelovend uit.

Op het programma stond ook de verkiezing van de nieuwe kandidaat voor de vacante bestuursfunctie. Het ging nek aan nek tussen Robin Louwerse en Linda de Boer. De keuze is uiteindelijk op Linda gevallen.

Ook het jaarprogramma is zonder op- of aanmerkingen ontvangen.

Onze gastheer van Courzand had deze keer voor een Oosters buffet gezorgd, zoals altijd heel lekker en keurig verzorgd.

We wilen hierbij ook graag van de gelegenheid gebruik maken om u vast te attenderen op de bijeenkomst van 28 maart, dat wordt weer een VAP op locatie. Via de uitnodiging komt alle informatie binnenkort naar u toe. We kijken ernaar uit om u dan allen weer te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *