Ron Koekkoek

Home / Bestuur / Ron Koekkoek
Ron Koekkoek
Ledencomissie
Mijn  naam is Ron Koekkoek en ik ben werkzaam bij de Van Egmond Groep. Hier ben ik als eind verantwoordelijke werkzaam voor het  westen van  Nederland. Van Egmond is nu gevestigd in Barendrecht en wij zijn als elektrotechnische groothandel werkzaam in de industrie, machinebouw, paneelbouw en maritieme sector. We zijn onderdeel van de Soenpar groep als wereldmarktleider binnen de elektrotechnische markt. Ik ben al 20 jaar werkzaam binnen de elektrotechniek en heb hiervoor gewerkt als commercieel directeur bij Elauma in Den haag. In deze tijd was ik ook al lid van de VAP. Na al die jaren lid geweest te zijn, heb ik onlangs besloten om toe te treden tot het bestuur, waarin ik mij richt op de leden-commissie en evenementen. Na de nieuwe opzet van de VAP zie ik een enorme groeipotentie in leden omdat dit netwerk verder kan ontwikkelen binnen de petrochemische industrie en zeker met de aanverwante bedrijven hierin. Naast mijn werk heb ik 12 jaar gewerkt als wedstrijdsecretaris en in de evenementen-commissie binnen de voetbalvereniging in Zevenhuizen. Hier ben ik dan ook woonachtig, samen met mijn vrouw en 2 kinderen . Mijn hobby’s zijn voetbal, wandelen, golf en genieten van het leven. Ik kijk er naar uit om onze leden beter te leren kennen en hoop u binnenkort te mogen ontmoeten op een van onze bijeenkomsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *