Voor en door ondernemers

Home / VAP / Voor en door ondernemers

De VAP Business Club is een actieve club van en door ondernemers uit de Industrie,  de handel en dienstverlening. De leden werken via informele en interessante  bijeenkomsten aan een uitgebreid netwerk van zakelijke relaties.  Zo wordt zaken doen plezieriger en wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld.

De vap stelt zich ten doel het tot stand brengen van nieuwe relaties in het bedrijfsleven werkzaam in de petrochemie en aanverwante bedrijven. Via de VAP zijn er mogelijkheden uw activiteiten voor het voetlicht te brengen door op de netwerkbijeenkomsten uw bedrijf en activiteiten te presenteren. Netwerken op de VAP is een uitgelezen kans nieuwe relaties te ontmoeten dan wel de band met bestaande relaties te verstevigen of uit te bouwen.

De VAP organiseert iedere laatste donderdag van de maand een netwerkbijeenkomst in het Atlashotel te Spijkenisse.

De netwerkbijeenkomsten vangen aan om 17.00 uur met een borrel. Voorafgaand aan het buffet om ca 18.15 uur is er gelegenheid voor de leden hun bedrijf en activiteiten te presenteren. Iedere netwerkbijeenkomst wordt er een uitgebreid buffet aangeboden aan de leden waarbij het thema maandelijks wordt gewisseld. Na het buffet  is er in de bar gelegenheid voor netwerken en naborrelen. Voor de leden zijn bij deelname geen kosten verbonden.